HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Indul a 2021-es szezon

Kedves Síutasunk! Rengeteget készültünk erre a pillanatra, és most megnyitottuk a foglalásokat 2021 telére! Mint tudjátok, lassan évtizedes hagyományunk, hogy a szezon elején szeptember 25-ig előfoglalási árakkal várunk Benneteket. Az idei szezon és előfoglalás azonban különleges lesz, még enyhébb fizetési- és lemondási feltétekkel készültünk! Így nyugodtan foglalhattok, amellett hogy pénzt is megtakaríthattok, ráadásul a korai foglalással olyan szállásokat biztosíthattok magatoknak, melyek nagy valószínűséggel a későbbiekben már elkeltek volna.
Nekünk a SkiLines-nál lételemünk az utazás. Olyan utakat szeretünk szervezni, melyeken mi magunk is örömmel veszünk részt. Gyakran ülünk a prémium buszaink volánja mögé. Vagy ha épp nem a buszt, akkor a csoportot vezetjük. Folyamatosan járjuk az Alpokat, és élvezzük a sízés, a hegyekben töltött idő minden percét. Azon dolgozunk, hogy a lehető legszervezettebb síúton vehessetek részt, az út során átélt élmények pedig megfeleljenek vagy inkább felülmúlják elvárásaitokat.
Ezért is vagyunk csalódottak, hogy épp ma, a téli szezon megnyitásának napján zárta be előttünk a kormány a kedvenc helyeinkre vezető utakat. Ez egy eddig példátlan esemény, a teljes világ zárult be előttünk, és az egésznek csak akkor van értelme, ha magunkra tudatosan vigyázva itthon is vigyázunk egészségünkre.
Nekünk sikerült megőrizni egészségünket Európa legfertőzöttebb országában is, ahol nem mellesleg még e sorok írásakor is alig éri el a fertőzöttség a lakosság 0,9%-át (Magyarországon ez a szám most 0,065%).

Az Alpokban éltük át a márciusi zárást, ott voltunk az utolsó nyitva tartó francia pályákon és lifteken. Csapatunk a vírus kirobbanása óta volt Franciaországban, Ausztriában, Svájcban, Görögországban, és a Balkán (már akkor is pirosnak minősített) országaiban. Szerencsére sem mi, sem utasaink nem lettek betegek.

Emiatt mi bizakodóan tekintünk a 2021-es szezonra. Mindenkinek ajánljuk a síelést, mint szabadtéri sportot és utazást, mert hiszünk abban, hogy az utazási szabadság az év végére helyre áll. Mi mindent megteszünk, hogy a koronavírus által támasztott új kihívásoknak megfeleljünk, legyen szó a buszok fertőtlenítéséről, kontaktmentes foglalásról, rugalmas korona-feltételekről kényszerű lemondás esetére.
Egészségmegőrzés a szabadban
A sízés, snowboardozás, mint szabadtéri sportok bizonyítottan egészségek! Az ember ilyenkor friss magashegyi levegőt lélegez, feltankolja a hiányzó D vitamin készleteket, és sokat mozog. Mindez nem csak fizikailag tesz jót, és erősíti az immunrendszert, hanem elmúlt időszak korlátozásai után mentálisan is felfrissít, megajándékoz a szabadság érzésével. Emiatt is várja mindenki annyira a sí-vakációt! Európaszerte a síterepek korlátozásoktól mentes télre készülnek, és minden szükséges intézkedést megtesznek, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között hódolhassunk kedvenc téli sportunknak.
Autóbuszok biztonsága
A fertőzések ellen kidolgozott eljárásrendünk nyáron is jól vizsgázott: autóbuszainkat a leghatékonyabb módszerekkel fertőtlenítjük, mindkét ajtóban kézfertőtlenítőket biztosítunk, a pihenőhelyeken, határátkelőkön fegyelmezett maszkviselést kérünk minden utasunktól. Buszaink zárt ajtós különjáratok, nincsenek ellenőrzetlen fel- és leszállások, a buszos úton csak az előre regisztrált utasok vehetnek részt.
Szállások takarítása, fertőtlenítése
Megérkezéskor rögtön tapasztalni fogjátok, hogy a szállásadó mindent megtesz a vendégek, és nem mellékesen a teljes személyzete biztonságáért. A recepciók gyorsított ügymenettel készülnek, hogy a lehető legrövidebb időt kelljen eltölteni a kulcsok átvételével. A távolságtartás, a torlódások-sorok elkerülésére hozott intézkedések, a maszkviselés előírása a közös terekben, a plexifalak elhelyezése, kézfertőtlenítő szerek biztosítása, a közlekedési útvonalak és irányok kijelzése az épületen belül, a készpénzmentes fizetési lehetőségek mind ezt a célt szolgálják.
Több partnerünk online check-in rendszert vagy alkalmazást fejleszt, hogy a recepción már csak a kulcsot kelljen elkérni. Számos szállásadó külön higiéniai menedzsert alkalmaz, akiknek egyetlen feladata a tisztaság felügyelete és a teljes személyzet megfelelő higiéniai képzettsége.
Több szállásunk ingyenessé tette a végtakarítást, hogy ezzel ne legyen gondja az utazónak, és érkezéskor egy profin kitakarított és fertőtlenített apartman várja. Érdemes ezzel a lehetőséggel is élni!
Kockázatmentes foglalás, rugalmas lemondási feltételek
Nem csak az egészséged van biztonságban nálunk, hanem a pénzed is! Sőt a pénzed legjobb helyen Nálad van, ezért idén az indulás előtt 60 napnál korábban nem is kérünk előleget*! Rugalmas feltételeket dolgoztunk ki: klubkártyás Utasainknak az előleget csak az indulás előtti 60. nap kell fizetniük (teljes összeget pedig egy hónnappal utazás előtt). Ha pedig az indulás előtti 14 napban a koronavírus miatt ellehetetlenül a síút, a teljes részvételi díjból az utazás és síbérlet kötségei visszajárnak, illetve sok kiemelt szállásunknál, melyek elfogadták speciális feltételeinket a teljes szállásdíj is visszfizethetővé válik. Tekintsd át rugalmas feltételrendszerünket a koronavírus stornó menüpontban!
(*A repülőjegyek továbbra is előre fizetendőek, illetve néhány különleges, illetve kiemelten magas árkategóriájú szállásnál bizonyos összegű előleget a szállásadó előírhat.)
Foglalj biztonságban, vagy akár kontaktmentesen!
A foglalás lehetséges irodánkban, ahol mindenkitől kérjük a szájmaszk viselését, egyszerre csak két vendég tartózkodhat az ügyféltérben, mely fertőtlenített és biztonságos.
Kontaktmentes foglalás pedig már évek óta megoldott irodánknál, elegendő telefonon és e-mailben leegyeztetned a várva várt síutad, majd a befizetéseket on-line átutalással teljesíteni...így először induláskor, vagy a helyszínen fogunk találkozni.
Nálunk csak barátaid, imerőseid ülnek melléd a buszon
A SkiLines minden buszára készít ülésrendet, amit eddig is azon vezérelv mentén készítettünk, hogy az egy társaságba, egy ismerettségi körbe tartozók kerüljenek egymás mellé. Ez különösen fontos most a covid-19 idején, hiszen így olyanok érintkeznek majd leginkább, akik az utazáson kívül is szoktak találkozni.
Lehetőség van +1 ülés lefoglalására, hogy teljesen külön duplaülésen utazhass végig, ennek ára 25.555 Ft (72 Eur), részletek pedig a prémium duplaülés oldalon olvashatók.
Amennyiben pedig páratlan létszámmal jelentkeztek, és emiatt valószínű, hogy mégis ül majd mellétek "idegen" utas is, a fenti ár mindössze feléért megvásárolhatjátok ezt a bizonyos +1 ülést, így például 3 főre biztosíthatjátok a 4. ülést is fejenként mindössze kb. 4.260 Ft-ért (12€).