HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Irány Svájc!

Január elején minden síző várta a bejelentéseket, hogy melyik ország mikor nyitja síturizmusát, de hiába, az EU országokból csak a lezárások hosszábításáról hallani. Svájc függetlensége ebben a helyzetben is nagy szerephez jutott: nem engedtek a politikai nyomásnak, az Alpok világa, a síelés, a hegyi felvonók és vasutak a svájci életérzés szerves részei, ezek működése folyamatos, nincs szó pályazárásokról, továbbá a szállások is fogadhatják a vendégeket 5 fő/apartman telítettségig.
Utasaink nem maradhatnak sítúra nélkül, ezért buszainkat átszerveztük Wallis kanton két terepére: Val d'Anniviers-be és a 4Vallées-ba. Januárban le is teszteltük a svájci síélményt, a határokon gond nélkül átkeltünk (teszt és karantén kifelé nem szükséges), a helyszínen fantasztikus hó borította tájat, magas szintű higiéniai és covid előírások (távolságtartás, maszk, limitált létszámok, mindez be is tartva), jól kezelt pályák, és igazán színvonalas, modern szállás várta a csoportot. Hazatérve természetesen (ahogy bármilyen más külföldi országból is) az előírás 10 napos hatósági karantén, mely tesztekkel kiváltható, azonban a távtanulás, home office, kijárási korlátozások világában ez egyre kevesebb utasunknak jelent problémát... Továbbá aki már átesett a fertőzésen és ezt igazolni is tudja, ők 6 hónapon keresztül karanténkötelezettség nélkül jöhet haza Magyarországra.
>>Aktuális információ: jelenleg már csak a márc. 27-i turnusra vannak szabad helyeink, a korábbi hetek megteltek! <<
Utazás, határátlépési szabályok
A síutakra autóbuszunkkal vagy saját autóval utazók a legfrissebb szabályok szerint korlátozás nélkül utazhatnak Svájc területére. A tranzitközlekedés Ausztrián-Németországon vagy Szlovénián-Olaszországon kereszül gördülékenyen lehetséges (mi a buszunkkal egyik határon sem időztünk 1 percnél többet).
A busszal érkező vendégeknek várhatóan egy online regisztáció lesz szükséges. Az utazáshoz személyi igazolvány elegendő. A síútra csak saját, rendszeresen fertőtlenített autóbuszunk közlekedik, melyen a szokásosnál nagyobbak az ülések közötti távolságok, a szellőztető rendszer hepa-szűrővel felszerelt, mindkét ajtónál kézfertőtlenítők állnak rendelkezésre, és az üléshelyet elhagyva közelező a maszk használata.
A hazaúton minden küldföldről érkező utazóra 10-napos hatósági karantént rendelhetnek el a magyar rendőrök.
Uticéljaink: Val d'Anniviers és Les 4 Vallées
Svájc nyugati oldalán, Wallis kanton francia határ felőli területein találjuk a két sírégiót, ahová ezúttal invitálunk Benneteket. Val d'Anniviers Zinal településén két éve épült fel egy gyönyörű apartmankomplexum, mely alkalmas nagyobb csoportok fogadására is, tágas, modern, igényes szállás, az idén átadott kabinos felvonótól kb. 500m-re. A pályarendszer 115 km-es, illetve további két síközpont síbusszal elérhető, a bérlet ott is érvényes. További részletek >>>
A másik terep a les 4 Vallées (4 Völgy) kiterjedtebb, összefűggő pályarendszert kínál, létezik limitált síbérlet, mely a pályák kb. felére érvényes, illetve 44 Eur felár ellenében a teljes bérlet is megvásárolható több, mint 400 km pályára! Szállásunk Nendaz településen, a kabinos felvonó tövében található. További részletek >>>
Utazás repülőgéppel
Március 14. és/vagy márc. 21.-i indulással a jelentkezések függvényében repülős síút is indul a les 4 Vallées síterepre. Ebben az esetben az indulás és érkezés napja vasárnap, a repülőjegy ára kb. 29.900 Ft/fő (oda-vissza), irodánk pedig gondoskodik a csomagok és a sífelszerelés szállításáról.
Fontos, hogy Svájc felé a repülővel utazóknak kötelező a friss negatív covid19 pcr-teszteredmény bemutatása már a gépre való felszálláskor.
Az ajánlatról részletes tájékoztatást e-mailben, vagy telefonon tudunk nyújtani.
Kirándulás Zermatt-ba
Aki idén velünk tart Val d'Anniviers/Zinal-ba, részt vehet egy fantasztikus egész napos sí-kiránduláson a híres Zermatt/Matterhorn síterepre. Óriási élmény a városkába kisvonattal való utazás, a hatalmas pályarendszer felfedezése, az emblematikus Matterhorn látványa, és Európa legmagasabb (3.883m) felvonóval is elérhető pontjának meghódítása. A kirándulás ára síbérlettel, vonatjeggyel és a buszos utazással együtt kb. 105 CHF. (Jó idő és min. 20 fős létszám esetén szervezzük)

Részletes keresés
Találat: 3
1
Swiss Peak Resort Zinal​***
Val d'Anniviers | Zinal 1665
Speciális korona feltételek

500 m
2021.03.13 - 03.20.
3 légteres 6 fős apartman + (3p6+)
144 444 Ft
(utazás busszal, 7 éj szállás, 6 napos síbérlet)
Pracondu I-II​***
Les 4 Vallées | Nendaz
Repülővel is foglalható

100 m
2021.03.13 - 03.20.
2 légteres 6 fős apartman (2p6)
164 444 Ft
(utazás busszal, 7 éj szállás, 6 napos síbérlet)
Résidence T-Resort​***
Les 4 Vallées | La Tzoumaz
Speciális korona feltételek

50 m
2021.03.13 - 03.20.
2 légteres 4 fős apartman (2p4)
206 666 Ft
(utazás busszal, 7 éj szállás, 6 napos síbérlet)
1