HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Foglalás menete

I. Első lépés: Síterep, szállás, utazási mód kiválasztása, egyeztetés irodánkkal e-mailben, telefonon vagy személyesen, hogy a kinézett síút még elérhető-e. Ha igen, munkatársaink szívesen tartják az ajánlatot feltételesen pár napig. Ezután két lehetőséget kínálunk:
1. Foglalás SkiLines klubkártyával
Ilyenkor a II. lépés egyszerűen a klubkártya megvásárlása (19.900 Ft/fő) saját, és a veled utazó barátaid nevére, ezt követően el is küldjük Neked a foglalásod visszaigazolását már a kedvezményes "klubkártyás" részvételi díjakkal. Előleget ekkor még nem is kell fizetned!*
III. lépés: Az utazás kezdete előtt 60. nappal előleggel is meg kell erősítsd foglalási szándékod, mely a részvételi díj 40%-a. Ezt fizetheted irodánkban készpénzben, vagy pedig banki átutalással is.
IV. lépés: teljes összeg befizetése az indulás előtt egy hónappal: ekkor kell kiegyenlíteni az utazás teljes árát, minden kiegészitő szolgáltatással együtt (síbérlet felárak, biztosítás, stb.)
V. lépés: Eljött a várva várt nap, már csak fel kell ülj buszunkra, vagy ki kell utazz a síterepre egyénileg, és kezdődhet a síelés!!!
2. Foglalás klubkártya nélkül
Ebben az esetben a "hagyományos módon" zajlik a foglalás:
II. lépés rögtön a foglalást követően a 40% előleg befizetése, melyből az utazási feltételek szerinti stornódíjak lesznek esetdékesek lemondás esetén.
III. lépés: teljes összeg befizetése az indulás előtt egy hónappal: ekkor kell kiegyenlíteni az utazás teljes árát, minden kiegészitő szolgáltatással együtt (síbérlet felárak, biztosítás, stb.)
V. lépés: Eljött a várva várt nap, már csak fel kell ülj buszunkra, vagy ki kell utazz a síterepre egyénileg, és kezdődhet a síelés!!!
Fizetési módok:
Készpénzfizetés irodánkban (Euró vagy Forint)
Banki átutalás (Raiffeisen bank, Euró vagy Forint)
Utazási utalvány (SkiLines.hu utasoknak kiállított utalványok érvényességi időn belül).
Elérhetőségeink:
email: info@skilines.hu
mobil: +36 70-533-7177 / +36 70-533-6622
tel: +36 1-311-0586
cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 57. (Bejárat az Almássy tér 1. felől, Sífarm kölcsönzővel közös bejárat).
Engedélyszám: U-000865 (Magyarország BFKH)
*Repülőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárat előre kérhetik a légitársaságok, illetve néhány különleges, illetve kiemelten magas árkategóriájú szállásnál bizonyos összegű előleget a szállásadó előírhat.