HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Síbérlés Budapesten

Teljeskörű szolgáltatás a Sífarm Kft.-től
A Budapest szívében található szaküzlet segítséget nyújt mindenben, ami a sí- és snowboard felszerelésedet illeti. Magas minőségű léceket, deszkákat tudsz bérelni, vásárolni verhetetlen áron.

Cím: 1077 Budapest, Almássy tér 1.
Tel.: +3630 855-6372
E-mail: info@sifarm.hu
Web: www.sifarm.hu

Várható nyitás a 2023/2024 -es szezonra: 2023.10.24.
Speciális csomagajánlat SkiLines Klubkártyával rendelkező utasok részére!
A SkiLines Klubkártya birtokában kedvezményesen bérelhetsz prémium felszerelést a belvárosban! Ráadásul a felszerelés szállításának nyűgét is levesszük a válladról: a kiválasztott sporteszközöket a Sífarm.hu munkatársai egyenesen a buszhoz szállítják majd névre szólóan az indulás napján.
A kedvezményes tarifák a 22.000 Ft-os listaárakhoz képest a következők:

Bérlés lefoglalása, kiválasztása november 30 -ig: 15.000 Ft/csomag.
Bérlés lefoglalása, kiválasztása december 20 -ig: 16.000 Ft/csomag.
Bérlés lefoglalása, kiválasztása december 21-től: 17.000 Ft/csomag.

A csomag tartalmazza a prémium kategóriás sílécet/snowboardot, bakancsot és a botot vagy snowboardkötést. Minden további kiegészítő (bukósisak, gerincprotektor, fenékvédő, síszemüveg) 5.000 Ft/turnus összegért bérelhető.

Amennyiben pedig nem bérelsz, hanem új vagy használt eszközt, kiegészítőt vásárolsz, 10% kedvezményt kapsz a SkiLines Klubkártya bemutatásával.
Keresd fel a szaküzletet minél hamarabb, mivel a felszerelések korlátozott számban bérelhetőek (1300 pár bakancs, 800 pár síléc, 200 snowboard, 500 bukósisak).
Ingyenes kiszállítás a buszhoz
A nálunk rendelt sportfelszerelést nem szükséges hazavinned, és aztán a buszhoz cipelned. Munkatársaink a SkiLines utazási irodával egyeztetve kiszállítják a választott sílécet, snowboardot, bakancsot az indulási helyszínre, viszont személyesen szükséges majd átvenned a síkölcsönzős kollégától és a buszhoz vinned.
Bérlés után vásárlás
Ha a bérelt időszak alatt hozzád nőtt a felszerelés, lehetőséged van megvásárolni is azt. Ebben az esetben a termék vételárából levonódik a bérlésre kifizetett összeg. Így minimalizálod annak a kockázatát, hogy a boltban töltött pár perc után a hegy tetején 3000 méter magasan a szikrázó napsütéses élményt az rontsa el, hogy mégis nyom a bakancs, vagy mégis csak túl rövid a síléc, de te ezt már megvetted kifizetted, nincs visszaút. Kell ennél jobb ajánlat?