HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Prémium síutak repülővel

Az Alpok repülővel mindössze 1,5 óra...
A síterepekre közvetlen járat sajnos nem indul, de az Alpok körül több nagyváros repülőtere is ideális kiindulópont, hogy onnan eljussunk a sípályánking. Milano-Bergamo, Basel, Milano-Malpensa és néhány kiviételes turnusban Genf repülőterére juthatunk el közvetlen járatokkal Budapestről a Ryanair, Wizzair és Easyjet légitársaságokkal.
Mi levesszük utasaink válláról a szervezés gondjait, megvásároljuk a repülőjegyeket, kiszállítjuk a síterepre a csomagokat, sífelszerelést, megszervezzük a transzfert a repülőtérről egész a választott szállásig és vissza.
Honlapunkon szereplő csomagáraink a szállást, síbérletet, csomagszállítást, repülőtéri transzfert és a szervezést tartalmazzák, a repülőjegy ezen felül fizetendő, melynek ára dinamikusan változik a légitársaságok díjszabása szerint.

Fontos: időpontonként maxiumum 50 utast tudunk repülővel utaztatni, illetve nekik transzfert biztosítani, a férőhelyek tehát korlátozottak!
Repülés Bázelbe
A Svájc északi részén található Bázelbe minden nap indulnak közvetlen járatok Budapestről. Innen elsősorban az északabbra fekvő síterepeket érdemes megcélozni, de a kedvencek, mint például 3 Völgy, Tignes is nagyjából ugyanannyi idő alatt érhető el, mint Milanóból indulva.
Várható távolságok és transzferidők:
La Plagne: 400 km, kb. 5,5 óra
Sybelles: 430 km, kb. 5,5 óra
Tignes 425 km, kb. 6 óra
3Völgy 410 km, kb. 5,5 óra.
Repülés Genfbe
2024-ben a közvetlen járatok Genfbe csak március vasárnapjain indulnak, így csak néhány márciusi sítúrát tudunk szervezni erről a repülőtérről.

Transzferidők:
Portes du Soleil: 1,5-2 óra,
Les 3 Vallées: 3,5-4 óra,
Paradiski és Tignes: 3:5-4,5 óra.
Repülés Milano-Malpensára
A Milánótól északnyugatra fekvő repülőtér ideális kiindulópont a A Briancon környéki síterepekhez és a Maurienne völgy felé (Valmeinier, Sybelles, stb.), de az Albertville-i óriások (Paradiski, 3Völgy, Tignes) is megközelíthetők innen. Általában napi két járat is indul ide Budapestről.
Várható távolságok és transzferidők:
La Plagne: 400 km, kb. 5,5 óra
Sybelles: 280 km, kb. 3-4 óra
Val Cenis: 260 km, 3-3,5 óra
Briancon-Serre Chevalier: 240 km, 3,5 óra.
Repülés Milano-Bergamóba
Az Alpok egyik legkedveltebb "fapados" repülőtere Bergamo, kedvező árai miatt sokan választják, napi két közvetlen járat is érkezik ide Budapestről, a menetrend ideális a turnusváltásokhoz.
Várható távolságok és transzferidők a repülőterek és síterepek között:
La Plagne: 430 km, kb. 5,5 óra
Les Sybelles: 330 km, kb. 4,5 óra
Montgenévre: 280 km, kb. 3-3,5 óra.
Briancon-Serre Chevalier: 290 km, kb. 3,5-4 óra
Val Cenis: 310 km, kb. 3,5 óra.
Les 3 Vallées: 425 km, kb. 5,5 óra.
Transzfer a reptértől a síterepre
Ha nem is a gép mellett, de a terminál előtt fogunk várni egyik autóbuszunkkal, amely egyenesen a síterepre szállít majd. Mivel csomagot a repülőn nem visztek magatokkal (max. egy kézitáskát/hátizsákot), a repülőről leszállva rögtön át is jöhettek a terminálon és felszállhattok a buszunkra.
Hazafelé - menetrendtől függően - igyekezni kell majd a repülőtérre, ezért az apartman átadásának procedúráját mi végezzük majd helyettetek, tehát kiköltözés után már indulhat is a transzferbusz, némelyik sítúráinkon már reggel 6-7 körül el kell indulnunk, hogy a repülőt elérjük. Annak érdekében, hogy a recepción a szokásosk "kaució visszaadást" ne kelljen megvárjuk, kérjük utasainkat, hogy ezeknél a túráknál a kauciót mindenképpen bankkártyával rendezzék.
Csomagok szállítása
Hogy poggyászod és sí- vagy snowboard felszerelésed is leérjen a síterepre, külön megszervezzük a szállítást. Ez lehet külön minibusz a csomagok számára, mely rögtön a síterepre megy, ez esetben a bőröndöt, sportszereket ott vehetitek majd át, vagy lehet maga a reptéri transzferbusz, mely Budapestről utasok nélkül, csak a csomagokkal indul el a reptér felé, ahol majd felvesz benneteket. Hogy melyik változattal visszük ki a csomagokat, az időpont- és létszámfüggő, de ez legyen a mi gondunk!
Ami viszont lényeges, mindkét esetben a csomagok legalább egy nappal előbb indulnak, mint a repülő, és egy nappal később érkeznek majd haza, vagyis ekkor a csomagfelvételi pontunkra kell tudnotok majd menni feladni, illetve átvenni a küldeményeket. A csomagszállítás költségét a szállásnál feltüntetett csomagár tartalmazza.