HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Prémium síutak repülővel

A Francia Alpok repülővel mindössze 2 óra...
Akkor miért is buszoznánk? Nos ennek több oka is van, például a drága vagy kiszámíthatatlanul alakuló repülőjegy árak (egy 8 fős társaságból például az első még 27.000 Ft-ért, a nyolcadik már 61.000 Ft-ért tud csak repülőjegyhez jutni), a nagyon költséges transzfer taxival vagy kisbusszal a repülőtérről a síterepre, illetve ott van még az a kérdés, hogy a csomagok és sífelszerelés hogy is jut el otthonról a célba, hiszen a légitársaságok minkettőért borsos felárakat számítanak fel...
A jó hír, hogy a SkiLines.hu mindegyik kérdésre nyújt költséghatékony megoldást, mi mindezt megszervezzük, a repülőjegyet is lefoglaljuk számodra!

Fontos: időpontonként maxiumum 50 utast tudunk repülővel utaztatni, illetve nekik transzfert biztosítani, a férőhelyek tehát korlátozottak!
Repülés Budapest-Genf-Budapest között
Repülős útjainkhoz az Easyjet genfi járatára foglalunk helyet Nektek. A repülő délután 4 körül indul Budapestről, és 6 körül ér Genfbe, hazafelé pedig délután fél 2-kor indul majd. (Pontos időpontokat a végleges menetrend ismeretében tudunk majd adni).
Nektek tehát nem lesz más dolgotok, csak szombaton kimenni a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, megkeresni a megfelelő kaput, felszállni a gépre, és irány fehér hegycsúcsok világa.
FONTOS: a repülőjegy árának alacsonyan tartása érdekében a poggyászt, sífelszerelést a repülőre nem vihetsz, azt majd külön szállítjuk Neked.
Transzfer a reptértől a síterepre
Genfben ha nem is a gép mellett, de a terminál előtt fogunk várni egyik autóbuszunkkal, mely egyenesen a síterepre szállít majd. Mivel viszonylag későn érkeztek majd (este 8-10 körül, síterep és útviszonyok függvényében), a bejelentkezést már délután elintézzük Nektek, így érkezéskor egyszerűen kiosztjuk a kulcsokat, és már el is foglalhatjátok a szállást.
Hazafelé hasonló a helyzet, igyekezni kell majd a repülőtérre, ezért az apartman átadásának procedúráját mi végezzük majd helyettetek, tehát kiköltözés után már indulhat is a transzferbusz.
Csomagok szállítása
Hogy poggyászod és sí- vagy snowboard felszerelésed is leérjen a síterepre, külön megszervezzük a szállítást. Ez lehet külön minibusz a csomagok számára, mely rögtön a síterepre megy, ez esetben a bőröndöt, sportszereket ott vehetitek majd át, vagy lehet maga a reptéri transzferbusz, mely Budapestről utasok nélkül, csak a csomagokkal indul el Genf felé, ahol majd felvesz benneteket. Hogy melyik változattal visszük ki a csomagokat, az időpont- és létszámfüggő, de ez legyen a mi gondunk!
Ami viszont lényeges, mindkét esetben a csomagok legalább egy nappal előbb indulnak, mint a repülő, és egy nappal később érkeznek majd haza, vagyis ekkor a csomagfelvételi pontunkra kell tudnotok majd menni feladni, illetve átvenni a küldeményeket. A csomagszállítás költségét a szállásnál feltüntetett csomagár tartalmazza.
Árak és repülőjegyek
A speciális csomagárak - amik tartalmazzák a repülőtéri transzfert és poggyászok/sportfelszerelések szállítását - a szállásoknál láthatók. Amelyik apartmanháznál elérhető ez a szolgáltatás, ott az árlista bal felső sarkában, a busz és az autó mellett egy repülő piktogramm is látható, erre kattintva tekinthetők meg az árak.

A kedvezményes Easyjet repülőjegyek árai a következőképp alakulnak:

2020.01.19.: 38.200 Ft / 116 Eur - Portes du Soleil (Vasárnap - Vasárnap)
2020.01.26.: 38.200 Ft / 116 Eur - Paradiski (Vasárnap - Vasárnap) - MEGTELT!
2020.02.01.: 39.900 Ft / 121 Eur - Val d'Isere/Tignes (Szombat - Szombat) - MEGTELT!
2020.02.01.: 39.900 Ft / 121 Eur - Evasion Mt. Blanc (Szombat - Szombat) - MEGTELT!
2020.03.07.: 48.500 Ft / 147 Eur - Alpe d'Huez (Szombat - Szombat) - MEGTELT!

A jegyárak oda-vissza értendőek, feladott poggyász nélkül.

Felárak:
üléshely foglalás (pl. ablak mellett, folyosó mellett, stb.): 3.000 Ft/fő / 9 Eur
névmódosítás legkésőbb 61 nappal utazás előtt: 7.200 Ft/fő / 22 Eur/fő
névmódosítás 60-4 nappal indulás előtt: 16.900 Ft/fő / 52 Eur/fő.
(névmódosítás utazás előtt 3 napon belül nem lehetséges).