HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Prémium buszjáratok

Prémium minőségű és komfortfokozatú buszokkal az Alpokba
Új szolgáltatásként a SkiLines.hu bizonyos időpontokra és helyszínekre prémium buszjáratokat indít. Biztosan volt már olyan tapasztalatod, hogy a buszon alig fért el a lábad, nem volt elég hely, induláskor a csomagok is alig fértek be, ráadásul a gépkocsivezetők sem voltak készségesek...
A kiemelt prémium minősítésű buszainknál ilyen nem fordulhat elő, hiszen saját, kiemelkedő minőségű Neoplan Starliner járműveinket, és még néhány kiválasztott alvállalkozó Mercedes, Setra és szintén Neoplan buszát osztjuk be ezekre a járatokra.
Neoplan 5218 SHD Starliner
A német Neoplan márka csúcskategóriája ez a típus, mind komfort, mind műszaki szempontból a legjobban felszerelt autóbusz. Méreteit tekintve akkora, mint egy emeletes busz, melybe 80-90 főt is bezsúfolnak, de ebben a buszban mindössze max. 54 utasülés van, így egy főre sokkal nagyobb hely jut, és a csomagtér is rendkívül tágas.
Mercedes Tourismo (13m)
A megnövelt tengelytávú Mercedes Tourismo 55 fősről 48 fősre átalakított változata hasonlóan kényelmes lábteret biztosít, mint az előző busztípus. Ráadásul a hosszabb karosszéria miatt a csomagoknak is nagyobb hely jut, így síboxra nincs is szükség, mely nagyon fontos szempont, mióta szigorúan ellenőrzik a járművek össztömegét.
Setra 515 GTHD
A Mercedes-hez hasonló paraméterekkel rendelkezik, szintén maximum 48 fős típust állítunk be prémium buszként a kényelem miatt. Csomagtere még nagyobb is, mint a Mercedesé, így külön síboxra itt sincs szükség.
A prémium kategóriában még Neoplan Cityliner típusú busz teljesíthet szolgálatot, mely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint fent említett Starliner, csak kb. 20 cm-rel alacsonyabb kivitelű jáműről van szó.
Mit kínálnak ezek a járművek?
MEGNÖVELT LÁBTÉR
A szokásos turista buszokhoz képest átlag 7-10 centiméterrel is nagyobb egy ilyen 4 csillagos kiosztású busz üléstávolsága, mely nagy komfortkülönbséget jelent egy 17-20 órás buszútnál.
Szemléltető képen szeretnénk bemutatni, hogy milyen üléstávval rendelkezik egy átlagos autóbusz (74-77 cm), valamint a kép jobb oldalán a prémium kategóriás busz (83-89 cm).
TÖLTÉSI LEHETŐSÉG
Mindannyian szeretjük vinni magunkkal a legkülönbözőbb elektromos "kütyüinket", telefon, tablet, gps, mp3 lejátszó, gopro kamera... egyetlen baj van csak, mindegyik hamar lemerül és áramra van szükség, hogy használhassuk őket. :(
Jó hírünk van: prémium buszaink mindegyike üléspáronként rendelkezik egy-egy 230 voltos áramforrással vagy USB csatlakozóval, így felváltva tölthetjük készülékeinket.
EXKLUZÍV BELSŐ
Nagy mértékben javítja az utazási élményt, hogy milyen környezetben telnek a buszon töltött órák. Mivel ezek buszok mind jól karban tartottak, illetve fiatal járművek, szép vonalvezetésű, tiszta utazóeszközt biztosítanak majd Nektek.
BIZTONSÁG
Nem lehet elégszer hangsúlyozni a biztonság fontosságát egy 1000 kilométeresnél is hosszabb utazás során, főként télen. Prémium buszaink nem csak az előírásokat teljesítik maradéktalanul, mindegyikük olyan aktív és passzív biztonsági berendezésekkel vannak felszerelve, melyek jócskán meghaladják a magyar különjárati közlekedésben használt buszok színvonalát. A buszok értéke miatt pedig természetesen a busztulajdonosok is a legtapasztaltabb gépkocsivezetőiket küldik el ezekkel a buszokkal, vagy épp ők maguk indulnak útnak velük.
.

Mekkora a felár a prémium járatok esetén?
Mindössze 5000 Ft/fő vagy 13 €/fő (retúr) áron biztosítja a SkiLines.hu ezt az extra szolgáltatást.

Érdemes figyelemmel követni a fenti listát, hiszen igény, valamint megfelelő létszám esetén további prémium buszok indítása is várható. A megadott lista CSAK a prémium buszos utazásinkat tartalmazza, normál autóbusszal sokkal több síterepre utazunk a különböző időpontokban. Bővebb információkért keressetek minket lenti elérhetőségeink egyikén!