HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

SkiLines Klubkártya

Minden ami SkiLines-os előny a sízők/boardosok számára, most egy kártyában egyesül!
A honlapon alapbeállításként megjelenő áraink már 9.900 Ft (25 Eur) értékben tartalmazzák is a SkiLines klubkártyát, tehát sok más hasonló prémium vagy priority klubtagsággal ellentétben nálunk nem kell külön fizetned érte!
Lássuk, miket nyújt pontosan a SkiLines klubkártya, milyen előnyöket élvezhet a birtokosa:
Próbaút Prémium buszainkkal
Próbáld ki prémium buszainkat, győződj meg a komfortról, a tágas, minden sífelszerelést elnyelő csomagtérről és az utazási élményről! A tesztutazás benne van a SkiLines klubkártya árában, mindössze regisztrálni kell a részvételi szándékot. Előre meghirdetett időpontokban lehetőséget biztosítunk prémium buszaink kipróbálására egy rövid utazás keretében. Legközelebbi időpontok: 2023. január 13., 20., és 27. péntek, 16:00-17:30 / Bp. Népliget!
Egyszeri kedvezményes síút
A SkiLines.hu hagyományosan kedvezményes csomagárai mostantól a SkiLines klubkártya birtokosainak elérhetőek. A kedvezmény az első lefoglalt síút esetében érvényesíthető, és már ekkor meghaladja a 9.900 Ft értékű kártyadíjat, sőt van amikor ennél jelentősen többet is megtakaríthatunk vele. Ez a kedvezmény egy kártyával egy foglaláshoz vehető igénybe az érvényességi idő alatt.
Előleg nélkül foglalhatsz idén is!
A SkiLines klubkártya megvásárlása után elég kiválasztanotok a sítúrát, e-mailben vagy irodánkban lefoglalni, és ha megkaptátok a visszaigazolást, nem kell sietnetek az előleg befizetésével: ráértek összegyűjteni (részvételi díj 40%-a) és legkésőbb 60 nappal indulás előtt befizetni. Így nem maradtok le a legjobb szállásokról akkor sem, ha épp még nem érkezett meg a fizetés, ösztöndíj, vagy még sok a bizonytalanság az utazásokkal kapcsolatban.*
Befagyaszthatod síutad árát
Amennyiben tartasz az árfolyamok kedvezőtlen alakulásától, egyéb áremelkedést okozó tényezőktől, akkor SkiLines Klubkártya birtokában befizetheted a teljes részvételi díjat, ebben az esetben mi lemondunk az utólagos árváltoztatás jogáról és 100%-os árgaranciát nyújtunk a lefoglalt síútra, akár forintban, akár euróban történt a foglalás.
Természetesen azok, akik befizetik a teljes részvételi díjat, is élhetnek az indulás előtt 60 nappal érvényes ingyenes lemondás jogával, ez esetben a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül.
Kedvezmények síbérlésnél, vásárlásnál a Sífarm.hu-nál
A SkiLines.hu klubkártya birtokában kedvezményesen bérelhetsz prémium felszerelést a belvárosban! Ráadásul a felszerelés szállításának nyűgét is levesszük a válladról: a kiválasztott sporteszközöket a Sífarm.hu munkatársai egyenesen a buszhoz szállítják majd névre szólóan az indulás napján.
A kedvezményes tarifák a 22.400 Ft-os listaárakhoz képest a következők:

Bérlés lefoglalása, kiválasztása december 1 -ig: 14.000 Ft/csomag.
Bérlés lefoglalása, kiválasztása december 20 -ig: 15.000 Ft/csomag.
Bérlés lefoglalása, kiválasztása december 21-től: 16.000 Ft/csomag.

Amennyiben pedig nem bérelsz, hanem új vagy használt eszközt, kiegészítőt vásárolsz, 10% kedvezményt kapsz a SkiLines klubkártya bemutatásával.

Lemondanád az utad? 60 nappal indulás előtt nincs kockázat.
A legtöbb esetben a szállásadók a síterepek legjobb fekvésű apartmanjainál már foglalástól kezdve lemondási díjat számítanak fel, bármikor is döntenénk az utazástól való elállás mellett. A jelenlegi helyzetben azonban megértjük, hogy sok a bizonytalanság a téli utazások körül. Ezért bevezettük, hogy a SkiLines klubkártya tulajdonosainak előleget sem kell fizetniük az utazás megkezdése előtt 60 napon kívül.*
Kedvezményes Aegon "Arany Szlalom" síbiztosítás
A téli sportokhoz elengedhetetlen egy megbízható balesetbiztosítás, mely megfelelő fedezetet nyújt akár hegyi mentéshez, helikopteres mentéshez is.
Évek óta az Aegon Magyarország Zrt. 'Arany Szlalom' termékét ajánljuk utasainknak, melyre nem is érkezett még panasz, bármi is történt a síút során. Ennek a biztosításnak az ára 10 napra 7.500 Ft/fő, amit a SkiLines klubkártya birtokában 5.999 Ft/fő tudtok majd megkötni!
Powder Standby túra 9.900 Ft kedvezménnyel
A 2022 október 29-nov. 1. / nov. 10-13 / nov. 17-20. közötti hétvégén szervezett szezonnyitó Powder Standby túránkon 9.900 Ft kedvezményt kapnak azok, akik 2023-ra érvényes SkiLines klubkártyával rendelkeznek!
A sítúra részletes leírása: https://skilines.hu/ajanlatok/gleccsersafari

A SkiLines klubkártyát a szolgáltatások, kedvezmények igénybe vétele előtt kell megvásárolni, nem képezi az utazási csomag részét, teljesítése a befizetés napja. A kártyadíj nem visszatéríthető, a kártya névre szól, nem ruházható át. A kártyát a TravelLines Kft. alvállalkozója állítja ki a díj befizetését követően.
*Repülőjegy vásárlása esetén a teljes jegyárat előre kérhetik a légitársaságok, illetve néhány különleges, illetve kiemelten magas árkategóriájú szállásnál bizonyos összegű előleget a szállásadó előírhat.