HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Indul a 2023-as szezon

Kedves Síutasunk! Megnyitottuk honlapunkat 2022/23 telére! Mint tudjátok, évtizedes hagyományunk, hogy a szezon elején szeptember 20-ig előfoglalási árakkal várunk Benneteket. A síelés velünk garantált, hiszen aki az előző néhány szezonban kitartott, azokat a covid-korlátozások ellenére 2021 januárjában és márciusában is kivittük síelni, Svájc fogadta a magyar turistákat, az előző szezonban pedig már gondtalanul síelhettünk Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában is. Az idei szezonban már nem számítunk semmilyen covid korlátozásra, jelenleg újra szabad az út mindenki előtt, akár oltatlan, akár átesett, akár többször oltott a kedves utazó. Ettől függetlenül továbbra is tartjuk az előző években bevezetett enyhébb fizetési- és lemondási feltéteket! Így nyugodtan foglalhattok, amellett hogy pénzt is megtakaríthattok, ráadásul a korai foglalással olyan szállásokat biztosíthattok magatoknak, melyek nagy valószínűséggel a későbbiekben már elkeltek volna.
Nekünk a SkiLines-nál lételemünk az utazás. Olyan utakat szeretünk szervezni, melyeken mi magunk is örömmel veszünk részt. Gyakran ülünk a prémium buszaink volánja mögé. Vagy ha épp nem a buszt, akkor a csoportot vezetjük. Folyamatosan járjuk az Alpokat, és élvezzük a sízés, a hegyekben töltött idő minden percét. Azon dolgozunk, hogy a lehető legszervezettebb síúton vehessetek részt, az út során átélt élmények pedig megfeleljenek vagy inkább felülmúlják elvárásaitokat.
Ennek a lelkesedésnek és kitartó munkának köszönhetjük, hogy nálunk egyetlen szezonban sem volt leállás, a pandémiás helyzet és folyamatos korlátozások ellenére fogadtuk foglalásaitokat, szerveztük az utakat, és - ha kisebb létszámban is - de hűséges csoportjainkat ki is juttattuk az Alpok akkor épp elérhető és nyitva tartó lejtőire. Sokan úgy nyilatkoztak, ezek volt életük legjobb sítúrái.
Két év után 2022/23-as az első szezon, amikor ismét visszatért az utazás szabadsága! Mindenki jöhet bátran síelni, nincsenek tesztek, igazolványok, karantén. Ha mégis visszatérne bármilyen bizonytalanító tényező, ezt várhatóan novemberben már látni fogjuk, akkor pedig még nem késő akár lemondani az utat, ha nincs más megoldás, SkiLines Klubkártyával rendelkező utasaink ugyanis az indulást megelőző 60. napig lemondási díj nélkül visszaléphetnek!
Folyamatosan bővülő kínálat
Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az egész "nyári szünet" azzal telik, hogy nyomozunk új szállások, új ajánlatok után, melyeket aztán megosztunk Veletek amint nyitjuk a szezont. Nem csak szálláskínálatunk bővül, de szervezett utazással kínált síterepek köre is: ezen a télen eljuthattok velünk Zermattba, ismét nyitunk Avoriaz és Val d'Isére/Tignes felé. A foglalható időpontok is bővültek, a mostanában jellemezően korán leeső nagy hó miatt már decemberben is indul utunk, ismét lesz szilveszteri turnus, illetve a magasan fekvő terepekre egész április elő hetéig megyünk.
Tucatnyi síút repülővel
Az egyre nagyobb érdeklődés miatt tovább "sűrítettük" járatainkat, ebben a szezonban már nyolc időpontban (dec. 10., 31., jan. 15., 22., 29. és márc. 11., 18., és 25.) indulnak repülővel foglalható síutjaink, melyeknél természetesen mind a csomagok, felszerelések szállítását Budapestről, mind a repülőtéri transzfereket teljes körűen megszervezzük nektek. Tervezett desztinációink Zermatt, 3Vallées, Valloire, Avoriaz, Briancon, Evasion Mt. Blanc, Tignes/Val d'Isére.
Árstop lehetősége
Sok sízőt aggasztanak az elszálló árak, az egyre gyengülő forint árfolyam, a bizonytalan üzemanyag árak. Ezek ugyanis változtathatják akár egy már lefoglalt síút árát is. (Az 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet alapján az utazásszervező jogosult egyoldalúan a részvételi díj emelésére).
Idén ezért lehetőséget biztosítunk Utasainknak, hogy akár már jelentkezéskor befizessék a teljes részvételi díjat, melyből mi rögtön lekötjük a szükséges devizát, fix áron szerződünk szolgáltatókkal, és így árgaranciát tudunk nyújtani. Fontos, hogy az árfixálás lehetősége csak azok számára érvényes, akik SkiLines Klubkártyával rendelkeznek, és egy összegben fizetik be a teljes részvételi díjat.
Kockázatmentes foglalás, rugalmas lemondási feltételek
Egy síút lefoglalásával nem kockáztatsz, hiszen rugalmas feltételeket dolgoztunk ki: klubkártyás Utasainknak az előleget csak az indulás előtti 60. nap kell fizetniük* (teljes összeget pedig egy hónappal utazás előtt).
Akik pedig az árfixálás mellett döntenek és befizetik a teljes részvételi díjat, pénzük jó helyen van, hiszen a síút szervezők közül a SkiLines.hu-nak kiemelten magas (52 millió forint összegű) vagyoni biztosítása van, melyből garantált a pénzügyi teljesítés akár irodánk fizetésképtelenné válása esetén is. Így az áremelkedés kockázata is kivédhető.
(*A repülőjegyek továbbra is előre fizetendőek, illetve néhány különleges, illetve kiemelten magas árkategóriájú szállásnál bizonyos összegű előleget a szállásadó előírhat.)
Foglalj biztonságban, vagy akár kontaktmentesen!
A kontaktmentes foglalás már évek óta megoldott irodánknál, elegendő telefonon és e-mailben leegyeztetned a várva várt síutad, majd a befizetéseket on-line átutalással teljesíteni...így először induláskor, vagy a helyszínen fogunk találkozni.