HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Megterítettünk 2024-re!

Kedves Síutasunk! Megnyitottuk honlapunkat 2023/24 telére! Mint tudjátok, évtizedes hagyományunk, hogy a szezon elején szeptember 21-ig előfoglalási árakkal várunk Benneteket. A síelés velünk garantált, hiszen mi 'hóban utazunk', tesszük ezt 2007 óta megszakítás nélkül, mi indítottunk sícsoportokat a covid19 legsötétebb hónapjaiban is, nem állított meg minket az elszálló üzemanyagár és semmilyen egyéb apokalipszis! Fenntartjuk az előző években bevezetett enyhébb fizetési- és lemondási feltéteket! Így nyugodtan foglalhattok, amellett hogy pénzt is megtakaríthattok, ráadásul a korai foglalással olyan szállásokat biztosíthattok magatoknak, melyek nagy valószínűséggel a későbbiekben már elkeltek volna.
Nekünk a SkiLines-nál lételemünk az utazás. Olyan utakat szeretünk szervezni, melyeken mi magunk is örömmel veszünk részt. Gyakran ülünk a prémium buszaink volánja mögé. Vagy ha épp nem a buszt, akkor a csoportot vezetjük. Folyamatosan járjuk az Alpokat, és élvezzük a sízés, a hegyekben töltött idő minden percét. Azon dolgozunk, hogy a lehető legszervezettebb síúton vehessetek részt, az út során átélt élmények pedig megfeleljenek vagy inkább felülmúlják elvárásaitokat.
Ennek a lelkesedésnek és kitartó munkának köszönhetjük, hogy nálunk egyetlen szezonban sem volt leállás, a pandémiás helyzet és folyamatos korlátozások ellenére fogadtuk foglalásaitokat, szerveztük az utakat, és - ha kisebb létszámban is - de hűséges csoportjainkat ki is juttattuk az Alpok akkor épp elérhető és nyitva tartó lejtőire. Sokan úgy nyilatkoztak, ezek volt életük legjobb sítúrái.
Nagyszerű szezonra számítunk 2024-ben: széles választék, az utazás teljes szabadsága, örök kedvenc desztinációk és néhány friss újdonság is vár Benneteket!
Síutak Szilvesztertől Húsvétig
Bővítjük a foglalható időpontok körét, a mostanában jellemezően korán leeső nagy hó miatt már decemberben is indul utunk, ismét lesz szilveszteri turnus, illetve a magasan fekvő terepekre egész április elő hetéig, azaz Húsvétig járunk majd!
Szilveszter hetében Les Orres, La Plagne-Paradiski és Val Cenis-be kínáunk buszos sítúrákat, a húsvéti héten pedig La Plagne-Paradiski-be kínálunk repülős turnust.
2024-ben négy turnusra el tudtok jönni mindössze 4 nap szabadsággal: január 1., márc. 15., márc. 29. Nagypéntek és ápr. 1. Húsvét hétfő is kiválló alkalom a síelésre, ráadásul nem lesz ledolgozandó szabadnap.
Nem csak a dátumok bővülnek, igyekszünk mindig újabb és újabb szállásokat kínálni Nektek! Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az egész "nyári szünet" azzal telik, hogy nyomozunk új szállások, új ajánlatok után, melyeket aztán megosztunk Veletek amint nyitjuk a szezont.
Tucatnyi síút repülővel
Az egyre nagyobb érdeklődés miatt folytatjuk replülős síajánlataink bővítését. A genfi közvetlen járat ugyan megszűnt a hétvégéken, de a többi "Alpok-közeli" repülőtérről továbbra is szervezzük Fly & Ski programjainkat, melyeknél természetesen mind a csomagok, felszerelések szállítását Budapestről, mind a repülőtéri transzfereket teljes körűen megszervezzük nektek. Tervezett desztinációink 3Vallées, Les Sybelles, Montgenévre, Briancon, Paradiski, Tignes/Val d'Isére.
Árstop lehetősége
Sok sízőt aggasztanak az elszálló árak, az egyre gyengülő forint árfolyam, a bizonytalan üzemanyag árak. Ezek ugyanis változtathatják akár egy már lefoglalt síút árát is. (Az 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet alapján az utazásszervező jogosult egyoldalúan a részvételi díj emelésére).
Idén ezért lehetőséget biztosítunk Utasainknak, hogy akár már jelentkezéskor befizessék a teljes részvételi díjat, melyből mi rögtön lekötjük a szükséges devizát, fix áron szerződünk szolgáltatókkal, és így árgaranciát tudunk nyújtani. Fontos, hogy az árfixálás lehetősége csak azok számára érvényes, akik SkiLines Klubkártyával rendelkeznek, és egy összegben fizetik be a teljes részvételi díjat.
Kockázatmentes foglalás, rugalmas lemondási feltételek
Egy síút lefoglalásával nem kockáztatsz, hiszen rugalmas feltételeket dolgoztunk ki: klubkártyás Utasainknak az előleget csak az indulás előtti 60. nap kell fizetniük* (teljes összeget pedig egy hónappal utazás előtt).
Akik pedig az árfixálás mellett döntenek és befizetik a teljes részvételi díjat, pénzük jó helyen van, hiszen a síút szervezők közül a SkiLines.hu-nak kiemelten magas (90 millió forint összegű) vagyoni biztosítása van, melyből garantált a pénzügyi teljesítés akár irodánk fizetésképtelenné válása esetén is. Így az áremelkedés kockázata is kivédhető.
(*A repülőjegyek továbbra is előre fizetendőek, illetve néhány különleges, illetve kiemelten magas árkategóriájú szállásnál bizonyos összegű előleget a szállásadó előírhat.)
Foglalj biztonságban, vagy akár kontaktmentesen!
A kontaktmentes foglalás már évek óta megoldott irodánknál, elegendő telefonon és e-mailben leegyeztetned a várva várt síutad, majd a befizetéseket on-line átutalással teljesíteni...így először induláskor, vagy a helyszínen fogunk találkozni.
Természetesen a "hagyományos foglalást" kedvelőket továbbra is szeretettel várjuk irodánban, ahol személyesen is tanácsot adunk a síutakkal kapcsolatban, kezünkbe foghatjuk a pálya sítérképét, és természetesen lehetőséget biztosítunk készpénzes fizetésre is.