HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Alpe d'Huez, Franciaország

Alpe d'Huez | Oz-en-Oisans | Auris-en-Oisans | Vaujany
Alpe d'Huez | Oz-en-Oisans
Auris-en-Oisans | Vaujany

Síterep adatai

Az alpesi élet napos oldala. Alpe d'Huezben kimagasló a napsütéses napok száma. Kezdőpályái a szállások mellett ideális lehetőséget nyújtanak a tanulók számára, de a kabinnal a központból 3330 m-ig is gyorsan feljuthatsz, ahol várnak az igazi fekete kihívások.
Bérleted 2 nap ingyenességet tartalmaz Les 2 Alpes síterepére, és a Grande Galaxie-ban is ingyenesen síelhetsz 1-1 napot Serre Chavalier, Montgenevre, Sestriere terepein.

Magasság: 1135-3330 m
Pályák Hossza: 250 km
Alpe de Huez (250 km) 6 9 25 36 47 57 79 67
Alpe de Huez (250 km)
6
9
25
36
47
57
79
67


Pic Blanc 3330m-es csúcs
Sarenne fekete pálya
Freeride
Óriási snowpark
Folie Douce partyhütte
Napsütötte pályák - Ile du Soleil
Átsíelés 2 Alpes-ba
Kijelölt kezdő zónák
Szánkópálya

Programlehetőségek

Kutyaszán Alpe d'Huezben

Hangulatos erdei utakon élvezheted a kutyaszánozás örömét. Érdemes minimum 48 órával előre foglalni.

Átsíelési lehetőség Les 2 Alpes síterepére

A síbérlet egy napra érvényes Les 2 Alpes síterepére is. Buszos utasainknak megfelelő létszámú jelentkezés esetén transzfert biztosítunk.

Folie Douce Alpe d'Huez

A Marmottes ülőlift tetején, egy páratlan fekvésű, naplemente fénysugarait élvező szirtre költözött a híres Folie Douce, a francia aprés ski műfaj legsikeresebb hálózata. Minden délután a élvezhetjük a mountain clubbing feelinget, revü műsorral, énekesekkel, táncosokkal, DJ-vel, és persze a Ti részvételetekkel! Optimális fekvése miatt a party végén könnyedén hazajuthattok a szállásokra, akár a központban laktok, akár Oz en Oisans vagy Auris településekre igyekeztek a pályazárás pillanatában.

Helikopterrel les 2 Alpes-ba

Alpe d'Huez központjától Les 2 Alpes helikopterrel mindössze 5 perc, a síbérletünk is érvényes odaát ingyen, miért ne repülnénk át egy-egy gyönyörű napon?! Ha ki akartad már próbálni a helikopterezést, de nem a szokásos pályán kívüli extrém heliski érdekel, hanem a kezelt pályák, akkor minössze 80 Euróért oda-vissza fantasztikus élményben lehet részed!

Les Cristaux medence

Fedett medence, szauna, gőzfürdő, csütörtökönként pedig Pool Party várja a sízőket egy hosszú és fárasztó nap után. Hatalmas üvegablakainak köszönhetően gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre. Couleurs szállásunkból kilépve már csak pár méter választ el a teljes nyugalomtól!

Szállásajánlatok

Részletes keresés
Találat: 0
1
Nincs találat
1