HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Ajándék kirándulás SkiLines Klubkártyával

Ajándék kirándulás a SkiLines Klubkártyásoknak! (11.07.)
Ígéretünkhöz híven a SkiLines Klubkártya birtokosa kipróbálhatják Prémium luxusbuszainkat egy rövid túra keretében. Mivel az utazási- és szabidős lehetőségek a covid-járvány miatt erősen szűkülnek, úgy gondoltuk, hogy ezt a próbautat egy félnapos kirándulássá egészítjük ki, és ingyenes kirándulást szervezünk a fővároshoz közeli hegyekbe, illetve a Dunakanyarhoz! A hűvösebb idő is közeleg, lassan hangolódunk a télre, azonban amíg a síelést várjuk, addig is töltsük el közösen a következő szombatot! November 7-én szombaton kalandvágyó utasaink nehezebb túraútvonalat és erdei kerékpározást is választhatnak, de van lehetőség kellemes őszi sétára is az erdőben, illetve bobozásra a visegrádi bobpályán. A választott túrák/programok végén pedig forralt bort iszogatva gyönyörködhetünk az őszi táj szépségében a visegrádi sípálya tetején.
Mentrendünk röviden:
Kirándulás napja: 2020.11.07. szombat
Indulás: 09:30., helyszín: Irodánkkal szemben, Bajcsy-Zs. út Alkotmány u. sarka.
További felszállási lehetőség: kb. 09:45: III. ker. Flórián térnél, Szententrei út- Miklós u. sarki buszmegálló.
Első uticél: Szentendre, Skanzen (kerékpárosoknak első kiszállási lehetőség).
Második uticél: Pilisszentlászló (túraútvonal kezdete, illetve második kerékpáros leszállóhely).
Harmadik uticél: Visegrád, Apát-Kúti völgy (séta, kerékpárosok, illetve túrázók bevárása, felszállás)
Negyedik uticél: Visegrád bobpálya (bobozás, forraltborozás).
Hazatérés a délutáni órákban (kb. 4 óra körül).
Kerékpártúra a Pilisben
A budapesti indulást követően a kerékpározás szerelmesei kétféle nehézségű útvonal közül is választhatnak. A túrák Pilisszentlászló környékéről indulnak és az Apátkúti-völgy a végcél. Akik úgy érzik, hogy még tovább szeretnének tekerni fel a szerpentinen, egészen a Nagyvillám-hegyig folytathatják megkezdett útvonalukat.

- 1. útvonal: Szentendre Skanzen felett induló bicikliút- Paprét - Apátkúti-völgy - Nagyvillám-hegy, kb. 2 óra 15 perc, 17,6 km
- 2. útvonal: Pilisszentlászló hágó - Paprét - Apátkúti-völgy, kb. 1 óra 30 perc, 10,3 km
Gyalogtúra a Pilisben
A kerékpár túrához hasonlóan gyalogosan is többféle útvonal közül választhatnak a természet szerelmesei. A hosszabb, Spartacus ösvényen végighaladó útvonal szintén Piliszszentlászlóról indul és az Apátkúti-völgynél ér véget. A rövidebb, kellemes séta pedig a Bányatető-kilátóhoz vezet.

- 1. útvonal (Spartacus-ösvény): Pilisszentlászló - Apátkúti-völgy, kb. 2 óra 50 perc, 8,4 km
- 2. útvonal: Apátkúti-völgy - Bányatető-kilátó - Apátkúti-völgy, kb 1 óra 30 perc, 4,3 km
Fakultatív programlehetőségek
A túraútvonalak egyik végállomása az Apátkúti-völgy. A helyszínen lehetőség nyílik friss pisztrángot ebédelni, végigsétálni az itt található szurdokon, valamint barangolni kicsit a füvészkertben. Ezt követően pedig buszunkkal a Nagyvillám-hegy felé vesszük az irányt, ahol forralt borral és pogácsával kedveskedünk utasainknak.
Az itt töltött idő alatt lehetőség nyílik egyénileg kipróbálni az alpesi bobozást, a bátrabbak pedig a canopy pályán is csúszhatnak.
Fontos tudnivalók
A kirándulás a SkiLines Klubkártya birtokosainak INGYENES.

A fakultatív programok (pisztrángozás, bob, canopy, füvészkert, stb.) egyéni programlehetőségek, melyeket a helyszínen, térítés ellenében lehet igénybe venni. Figyelem! A canopy programra előzetes jelentkezés szükséges.

Jelentkezés: telefonon vagy email-ben, választott program megjelölésével.

A szállítható kerékpárok száma véges, ezért kérjük mindenképp jelezzétek, ha bringát hoztok magatokkal.

Covid-19 elővigyázatosság: a buszon egymás mellé csak egy társaság ismerős tagjai ülhetnek, a buszra felszálláskor kötelező a kézfertőtlenítés és a szájmaszk viselete.

A túraútvonalak térképes, részletes leírása itt tölthető le>>
Várjuk jelentkezéseteket!