Tudni szeretnétek mely szállások biztosítják a legrugalmasabb kondíciókat abban az esetben, ha a korona pandémia miatt korlátozások nehezítik meg az utazást? Hogy megkönnyítsük számotokra a választást, ezeket a szállásokat a honlapon 'Speciális korona feltételek' címével jelöltük meg! E szállások köre folyamatosan bővül még most is, érdemes figyelemmel kísérni honlapunkat!
Mit is jelent ez? Nálunk minden szállásajánlat lefoglalása esetén visszakapjátok a teljes befizetett összeget az utazás ellehetetlenülése esetén (pl. határzár, piros országminősítés, pályák bezárása). Azonban olyan helyzetben, amikor nincs szó az utazás meghiúsulásáról, hiszen az utazás lehetséges (például tesztekkel, vagy karanténnal), a szállásadó nem lenne köteles visszatéríteni pénzt a lemondó utasnak, noha a korlátozások jelentős terhet rónak az utasokra.
Viszont a SkiLines-nál e speciális szállásoknál még ilyen esetekben is visszatérítjük Nektek a szállás árát is, vagyis a teljes részvételi díjat!
Nálunk a nyár jelentős része azzal telt, hogy az elmúlt fél év tapasztalataiból okulva igyekeztünk minél több szállásadónál kedvező feltételeket kiharcolni nektek. Mindezt azért, hogy nálunk ne csak két szín - zöld és piros - legyen, hanem árnyaltabb esetekben is, amikor az utazás elvileg lehetséges ugyan, de számotokra sok kellemetlenséggel és többletköltséggel jár, vissza tudjátok kapni a befizetett összegeket.
Pontosan milyen esetekben kaphatjátok vissza a szállás díját ezektől az apartmanházaktól? Felsoroltuk az összes ilyen feltételt a koronavírus stornó összefoglaló oldalunkon. Ami e szállásoknál különleges, hogy a felsorolt körülmények bármelyikénél visszajár a szállásdíj is, nem csak a buszos utazás és a síbérlet ára.