HUF / EUR
SkiLines.hu
Hóban utazunk.

Síbérlés Budapesten

Teljeskörű szolgáltatás a Sífarm Kft.-től
A Budapest szívében található szaküzlet segítséget nyújt mindenben, ami a sí- és snowboard felszerelésedet illeti. Magas minőségű léceket, deszkákat tudsz bérelni, vásárolni verhetetlen áron.

Cím: 1077, Budapest Almássy tér 1.
Tel.: +3630 242-3134
E-mail: info@sifarm.hu
Web: www.sifarm.hu
Nyitvatartás:
H-P: 10:00 - 20:00
SZ-V: 10:00 - 18:00

Kínálatukban a ruházaton kívül minden megtalálható:
  • Sílécek
  • Snowboardok
  • Bakancsok
  • Bukósisakok
  • Protektorok
  • Botok
Speciális csomagajánlat SkiLines utasok részére!
Foglald le sí- vagy snowboard felszerelésedet kedvezményes áron 10 napra 13.000 Ft-ért! A csomag tartalmazza a prémium kategóriás sílécet/snowboardot, bakancsot és botot/snowboardkötést. Minden további kiegészítő (bukósisak, gerincprotektor, fenékvédő, síszemüveg) 3.000 Ft/turnus összegért bérelhető.
A SkiLines kedvezmény érvényesítéséhez vigyél magaddal egy foglalást igazoló dokumentumot. Keresd fel a szaküzletet minél hamarabb, mivel a felszerelések korlátozott számban bérelhetőek (1300 pár bakancs, 800 pár síléc, 200 snowboard, 500 bukósisak).
Ingyenes kiszállítás a buszhoz
A nálunk rendelt sportfelszerelést nem szükséges hazavinned, és aztán a buszhoz cipelned. Munkatársaink a SkiLines utazási irodával egyeztetve kiszállítják a választott sílécet, snowboardot, bakancsot ahhoz a buszhoz, amivel utazni fogsz.
Bérlés után vásárlás
Ha a bérelt időszak alatt hozzád nőtt a felszerelés, lehetőséged van megvásárolni is azt. Ebben az esetben a termék vételárából levonódik a bérlésre kifizetett összeg. Így minimalizálod annak a kockázatát, hogy a boltban töltött pár perc után a hegy tetején 3000 méter magasan a szikrázó napsütéses élményt az rontsa el, hogy mégis nyom a bakancs, vagy mégis csak túl rövid a síléc, de te ezt már megvetted kifizetted, nincs visszaút. Kell ennél jobb ajánlat?