HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Szilveszterezz a Francia Alpokban!

Gyere, és tölts velünk egy felejthetetlen hetet Varsban, a Déli-Alpok szívében!
Kapcsold össze a szilveszteri bulizást egy újévi lazítással és síeléssel. Rendelkezésedre áll egy 185 km-es síterep. Csak ki kell találnod, hogy az újév első csúszását melyik pályán szeretnéd megejteni, majd lejjebb görgetve foglalj egy apartmant kedvenc wellness-es szállásunkon :)

Természetesen Prémium Busszal!


A 2020 -as francia síszezon nyitása lesz számunkra ez a szilveszteri turnus. Természetesen prémium busszal megyünk, mely a pályaszállásunkig viszi utasainkat.


Ami még e turnus mellett szól, hogy összesen 4 nap szabadsággal vehetsz részt egy teljes hetes üdülésen, egy hasonló osztrák ajánlat töredékéért.
Programlehetőségek
Welcome drinks

A szervezők ismertetik az elkövetkezendő pár nap programlehetőségeit, miközben a vendégek többek között forró csokit is fogyaszthatnak. A káprázatos panoráma és a kellemes meleg ital feledteti gondos hétköznapjainkat, és felkészít minket az elkövetkezendő remek pár napra.
Legyél te is profi „síszakember”!

Lavina utáni mentési munkálatok, felvonóból történő evakuálás... még szerencse, hogy mindez csak gyakorlat! Egy izgalmas program keretein belül tudhatjuk meg, hogyan végzik ezeket a feladatokat a profi szakemberek.
Boldog új évet mindenkinek!

Az év utolsó napján elmaradhatatlan az óév búcsúztatása, és az újév üdvözlése! Mindez érdekes és látványos programelemekkel, mint például: ratrak felvonulással, tűzijátékkal és forralt borral.
Szánkózás

Izgalmas szánkózás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Éld át újra gyermekkorod kedvenc téli elfoglaltságát!
Éjszakai síelés

Nem elég az egész nap kedvenc elfoglaltságodra? Most meghosszabbíthatod a napot, hiszen éjszakába nyúlóan lehetőséged adódik síelni az Ecrin sípályán.
Gyermekprogramok

Ingyenes zenés, táncos, bűvész show-műsor gyerekeknek, és gyermeklelkű felnőtteknek egyaránt!

Részletes keresés
Találat: 2
1
Pra Sainte Marie​****
Risoul/Vars | Vars St. Marie

50 m
2019.12.28 - 01.04.
2 légteres 6 fős apartman + kabin (2p6k)
134 444 Ft
(utazás busszal, 7 éj szállás, 6 napos síbérlet)
Odalys Pra St. Marie​****
Risoul/Vars | Vars St. Marie

50 m
2019.12.28 - 01.04.
2 légteres 6 fős apartman + kabin (2p6k)
134 444 Ft
(utazás busszal, 7 éj szállás, 6 napos síbérlet)
1