HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Sellaronda Weekend 03.13.

Sellaronda, a Dolomitok legszebb és legnagyobb pályabirodalma, mely szerepel minden síző bakancslistáján! Idén egy szervezett sítúra keretében hódítjuk meg ezt a csodás régiót.
A márciusi hosszú hétvégét jelöltük ki erre a túrára, márc. 13-án vasárnap indulunk, hétfőtől szerdáig síelünk, az utolsó sínap után pedig még éjjel hazérünk, így egyetlen nap szabadsággal is részt lehet venni ezen a programon!!!
Az olaszországi sípályák csúcsa, a híres Dolomitok legszebb és egyben legnagyobb régiója a Dolomiti Superski, melynek csaknem felét a teszi ki a teljesen összefüggő Sellaronda pályarendszer, ezért esett erre a választásunk.
Aki már álmodozott itáliai síelésről - és nem csak az olasz pizza és espresso miatt - az biztosan találkozott már ezzel a fantasztikus sírégióval.
A síbérletünkkel megynyílik a Sellarondán kívül a vele határos 4 völgy: Arabba, Val di Fassa, Alta Badia és Val Gardena, így biztosan nem fognak unatkozni azok sem, akik velünk már megszokták a 3Völgy vagy Paradiski végeláthatatlan pályáit! .
A SÍTÚRA PROGRAMJA
Indulás márc. 13.-án vasárnap kora reggel, természetesen saját VIP komfortfokozatú, megnövelt lábterű Neoplan Starliner luxusbuszunkkal. Utazás Auszrián keresztül Olaszországba, út közben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érekzés a szállásra a kora esti órákban, bejelentkezés, szállásátvétel, welcome, következő sínap megtervezése. A buszra a síelésekhez nem lesz szükség, hiszen a szállásunk pályaszállás.
A Dolomiti Superski síbérlettel a zsebünkben természetesen minden kedves résztvevő kedve és tempója szerint fedezheti fel a Sellaronda birodalmát, de a következőkben vázolunk egy javasolt útvonaltervet minden napra, melyen igény esetén el is kísérünk majd síléceinken.
Márc. 14. hétfő: Marmolada és Sellaronda: Arabba-i szállásunkról adja magát, hogy szép idő esetén a Marmolada gleccserrel kezdjünk 3.269m magasan, majd a Passo Pordoi hágón át csatlakozunk be a Sellarondába, és a Passo Sella, Passo Gardena, Corvara útvonalon térünk vissza Arabbába. Programterv sítérképen >>>
Márc. 15. kedd: Ha sikerült az első napi terv a Sellaronda körrel, akkor a második nap részben a Val di Fassa egy oldalágának (Ciampac-Pozza di Fassa) felfedezésével telik, majd részben Alta Badia világába kóstolunk bele. Az csipkés sziklacsúcsok árnyékában vezető feketepályáktól a lágy hófödte romantikus lankákig minden lesz ezen a napon, ami mindegyikben közös: a legszebb dolomitcsúcsok biztosítják majd a hátteret! Programterv sítérképen >>>
Márc. 16. szerda: az utolsó sínapon gyorsan kiköltözünk reggel a szállásokról, majd ismég sílécre/deszkára állunk, és Corvara-Colfosco vesszük az irányt, majd a Passo Gardena hágón át Gröden/Val Gardena-ba látogatunk. Itt részben síelünk még a Sellaronda oldalában, részben pedig a völgy további csodás pályáit hódíthatjuk meg egészen St. Christina, St. Ulrich üdülőhelyekig csúszva. Visszafelé pedig elég lesz Colfosco parkolójáig visszasíelnünk, hiszen nap közben a buszunk a csomagokkal felpakolva ide át fog állni, és itt találkozunk majd záráskor. Programterv sítérképen >>>
Ezzel a hazautunk egy részét síléccel tudjuk megtenni, ennyivel is kevesebbet buszozunk majd. A parkolóban van WC, átöltözés után rögtön indulunk Budapeste, érkezés az éjjeli órákban.
Szállás, Árak:
Szállásunk Arabba településén, a Sellaronda egyik "sarokpontjában" található, kb. 300m-re a pályáktól. Részletek és szobatípusok lejebb található ablakra kattintva.

Részvételi díj: 122.444 Ft/fő, mely tartalmazza a 3 éj szállást, 3 napos Dolomiti Superski síbérletet, és hozzá február 15.-ig történő jelentkezés esetén ajándékba adjuk a buszos utazást is!!!

Részletes keresés
Találat: 1
1
Vacanze Arabba Home​***
Sellaronda | Arabba

300 m
Már csak 1 szabad a típusból a hétre
2022.03.13 - 03.16.
3 légteres 6 fős apartman (3p6)
122 444 Ft
(szállás (3 éjszaka), síbérlet (3 nap))
1