HUF / EUR
SkiLines.hu Hóban utazunk.

Határnyitás-üdvözlő gleccsertúra

Mindannyian várjuk már utazási karantén végét, és számítunk is a kiutazási szabályok változására. Amint a "határzár" jelenlegi formájában eltörlésre kerül, irodánk ezt azzal ünnepli meg, hogy a rákövetkező első szombaton egy 1 napos, 'határnyitás-üdvözlő' gleccsertúrát szervez a Budapesthez legközelebb eső gleccserre, Kaprun-Kitzsteinhorn terepére!
Ráadásul a SkiLines klubkártyát megvásárlók számára az utazás INGYENES! A létszám limitált, 50 jelentkezőt tudunk fogadni.


A túrával kapcsolatos tudnivalók:

-A jelentkezők közül az első 50 fő visszaigazolást kap, a később foglalók pedig várólistára kerülnek. Irodánk figyeli a híreket, és a jogszabály módosításokat. Amint a jelenlegi szabályok enyhülnek és buszunk elindulhat, a jelentkezők e-mailben kapnak értesítőt, hogy a túra a következő szombaton elindul. A fix hellyel rendelkezőknek a részvételi szándékot ekkor szükséges 24 órán belül megerősíteni, az esetlegesen felszabaduló helyekről pedig jelentkezési sorrendben fogjuk értesíteni a várólistára regisztráltakat.
-Program:
*Indulás a határszabályok módosítását követő első szombaton!
Hajnal 02:00-kor indul buszunk a SkiLines iroda elől, a Bajcsy-Zs. út / Alkotmány u. sarkán található buszparkolóból. További felszállási lehetőségek: Sasadi úti buszmegálló, Budaörs MOL kút / McDonalds, utána pedig az M1 melletti pihenőkben (Győrig).
*Érkezés Kaprunba reggel, a parkolóban átöltözés, közös síbérletváltás.
Pályák zárásáig síelhet mindenki, legkésőbb a liftek leállása után buszunk hazaindul.
*Érkezés vissza Budapestre szombat éjfél körül.
Síterep, síbérletárak
A kapruni gleccserre induló liftek jól megközelíthetők, buszunkkal nem kell majd sokat hegyet mászni, kanyarogni.
Összesen 61 km pályával rendelkezik, melyből már jelenleg is nyitva tart 11,4 km, hozzá 9 sílift a 2450m magasan fekvő Alpincenter és a 3000m magas csúcs között.
Síbérlet árak (napijegyek): 56 Eur/fő, mely csoportosan 53 Eur/fő-re csökken.
(A síbérlet ára helyszínen fizetendő, ajánlatunk nem tartalmazza).
Sípályák
Naponta igényesen kezelt pályák, hóbiztos gleccser és lélegzetelállító panoráma vár mindenkit a Kitzsteinhorn lábánál fekvő síparadicsomban. Széles sípályákat találunk itt, minden tudásszintnek megfelelő lejtéssel a kéktől a feketéig, a fanatikusoknak snowpark-ot is működtetnek, megfelelő hó esetén freeride lejtők is feledhetetlen élményeket tartogatnak számunkra.
Autóbuszunk
Természetesen csakis saját prémium Neoplan buszunk indul majd a túrára, a vírusra felkészítve mindkét ajtónál kézfertőtlenítővel, minden utas részére ajándék szájmaszkkal.
Irodánk sofőrei vezetik majd a buszt, akik jól ismerik az útvonalat, garantálva a biztonságos és gyors oda- és visszautat.
A buszra mindenki hozhat egy sí- vagy snowboard felszerelést, poggyászt benne a síruhával, szükséges kellékekkel. Átöltözésre a helyszínen lesz lehetőség, utazni sí/snowboard felszerelésben nem lehet.
Síliftek
Kaprun terepén az elmúlt években óriási fejlesztések valósultak meg, a legmodernebb felvonókkal közlekedhetünk, melyek a kényelem mellett a gyors feljutást, és a sorban állás minimalizálást is segítik. Aki nem szereti a húzólifteket, itt akár síelhet egész nap úgy, hogy egyet sem kell használnia, csak ülő- vagy kabinos felvonókat. A csúcs alatt pedig látogatóközpont és több kilátó platform is várja azokat, akik nem csak a pályákat, de a gleccsert és környékét is jobban meg szeretné ismerni.
Árak, jelentkezés
A szervezésünkben induló buszos túra a SkiLines Klubkártya birtokában INGYENES (a síbérlet helyszínen egyénileg vagy csoportosan fizetendő). Előzetes regisztáció azonban mindenképp szükséges.
Klubkártyával nem rendelkezők esetében a részvételi díj 14.444 Ft/fő.
Figyelem a létszám limitált, maximálisan 50 fő tud csatlakozni a túrához.
Jelentkezés, regisztráció:
info@skilines.hu
70-533-6622 / 70-533-7177

Részletes keresés
Találat: 0
1
Nincs találat
1