Rólunk | Általános információk sítúráinkról | Árak és az EURÓ | Legjobb ár garanciája | Facebook | Kapcsolat

 Árgarancia

Találj nálunk olcsóbbat, és utazz 5.555 Ft engedménnyel!

Találj olyan szállásajánlatot, mely nálunk nem elérhető, és utazz 4.444 Ft engedménnyel!

 

Irodánk garantálja, hogy a magyaroszági legálisan vagy illegálisan működő utazási vállalkozások közül bármely franciaországi síterepre a standard utazási csomagokat, vagyis a 7 éj szállás + 6 napos síbérlet + buszos utazást atartalmazó utakat a legkedvezőbb áron kínálja. Ezen kívül, hazánkban az egyik legnagyobb franciaországi kínálattal rendelkezünk a síutak területén, jelenleg honlapunkon kb. 33 síterep 220 szállásajánlata tekinthető meg, és nagyjából még egyszer ennyi áll rendelkezésre "a fiókban", vagyis amelyeket előkészítettünk ugyan, de nem publikáltunk a weblapon.

Célunk, hogy egyre nagyobb létszámú utazóközönségnek mutathassuk meg évről évre a Francia-Alpok szépségeit, ezért nagyon kedvező áron kínáljuk útjainkat, a nagy létszám miatt szezonról szezonra egyre jobb tarifákat kapunk mi is, melyeket természetesen utasainkkal megosztunk, így pedig még alacsonyabb árakat tudunk ajánlani. Utaskörünk megtartása érdekében ügyelünk a szervezés és az utazás (autóbuszaink) minőségére, mi nem egy szezonra tervezünk, számunkra fontos a stabilitás mind a pénzügyek, mind az utaslétszám, külföldi partnerek, és minőség területén.

Törekvéseink ellenére természetesen előfordulhat, hogy egy-egy síterep valamely szállása esetében a hazánkban kb. 2000 kiutaztatással foglalkozó cég, ill. csoport egyike mégis valamivel olcsóbb tarifával hirdet meg egy utat, vagy olyan szállásra szervez, mellyel mi nem állunk kapcsolatban. Ha ilyen esetben minket értesít, és végül nálunk foglalja le utazását, akkor a részvételi díjból 5.555 Ft (új szállásajánlatnál 4.444 Ft) engedményt kap. (Ez a kedvezmény csak a szerződő utasnál igényelhető, a vele utazókra nem érvényes.)

 

Akció feltételei:

- Az ajánlatnak ellenőrizhetőnek és nyilvánosnak kell lennie, tehát valamelyik, mindenki számára elérhető médiumban szerepelnie kell (ez lehet honlap, plakát, szórólap, katalógus, stb.)

- Csak a honlapunkon szereplő francia síterepekre vonatkoznak az akciók a következők kivételével: Puy St. Vincent, Pelvoux.

- Más engedményekkel (előfoglalási kedvezmény, last-minute, csoportkedvezmény, stb.) együtt nem igényelhető.

A "Találj nálunk olcsóbbat..." akció további feltételei:

- A kiszemelt útra rendelkezésre kell állnia szabad kapacitásnak, tehát igény esetén még legyen foglalható. (Gyakran lehet látni olyan "reklámárakat" pl. weblapokon, melyek olyan szállásra vonatkoznak, melyre valójában sosem volt helyük, vagy le sem szerződtek az illető szállásadóval. Az ilyen ajánlatok természetesen érvénytelenek.)

- Az illető ajánlatnak ugyanarra a turnusra (ugyanolyan időtartamra) kell vonatkoznia, azonos terepre érvényes síbérlettel, azonos szálláshellyel/apartmantípussal, azonos létszámmal.

- Az akció keretében nem lehet olyan akcióra hivatkozni, melyre a jelentkezés korlátozott, pl. csak egy bizonyos egyesület, iskola, egyház, stb. tagjai jelentkezhetnek. (De olyan egyesületek, iskolák, egyházak, stb. ajánlatai elfogadhatóak, ahova bárki szabadon jelentkezhet).

- Az árak összehasonlításánál nem játszik szerepet a kaució, üdülőhelyi díj, takarítási díj, de azt figyelembe kell venni, hogy bizonyos utaztatók ezen kívül kötelezően előírnak pl. regisztrációs díjat, foglalási díjat, szervezési díjat. Mivel a SkiLines ilyen díjakat nem szed be, ez utóbbiakat a konkurens ajánlat árához hozzá kell adni.

- Szintén figyelembe kell venni az árfolyam kalkulációval kapcsolatos különbségeket (pl. honlapokon publikált árak emelésére különböző irodákban különböző időben kerülhet sor, eltérhetnek az árfolyam-pótdíj beszedési gyakorlatok, kalkulált árfolyamok).

- Nem érvényesek azok az ajánlatok, ahol az alacsony árat szponzorálás segítségével érik el (pl. egy sportklub esetében a szponzor finanszírozza az autóbusz költségeit).

 

 

 

Kedvezményes biztosítás utasainknak | Akciós síbérlés Budapesten

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Tel: +361-311-0586, +3670-533-6622, mail: info@skilines.hu