Rólunk | Általános információk sítúráinkról | Árak és az EURÓ | Facebook | Kapcsolat

 Néhány szó irodánkról

 
Általános
 
A TravelLines utazási iroda egy teljes körű utazási szolgáltató, mely foglalkozik saját utak szervezésével és utazásközvetítéssel is. Cégünk, a TravelLines Kft. megbízható, legálisan működő vállalkozás, irodánk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában U-000865 engedélyszámmal szerepel 2007 óta. Elsődleges célcsoportunk a 18-35 év közötti fiatalok, kínálatunkat ennek megfelelően alakítjuk, célunk, hogy egyaránt kielégítsük a meglehetősen árérzékeny főiskolás/egyetemista utasaink igényeit, csakúgy, mint a nagyobb jövedelemmel rendelkező aktív munkavállalókét.
 
Pénzügyi biztonság
 
A jelenlegi világgazdasági helyzetben fontosnak tartjuk kiemelni irodánk pénzügyi biztonságát. A TravelLines utazási iroda 28.000.000 Ft összegű vagyoni kaucióval rendelkezik az Uniqa biztosítóval kötött szerződése alapján, ezzel a jelenleg hazánkban bejegyzett csaknem 1.200 db. utazási vállalkozás közül a 100 legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda egyike (kb. a 70. helyen). Összevetve ezeket a biztosítási adatokat, irodánk kis méretével, gazdaságos működésével, továbbá azzal, hogy kiemelt kockázatú charterjáratok üzemeltetésével, egész szenzonra lekötött garanciális szállásfoglalással nem foglalkozunk, mindenki biztos lehet abban, hogy a hozzánk befizetett előlege nem vész kárba, a vállalt utazások elindulnak, a befizetett szolgáltatásokat pedig teljesítjük.
 
 
Útjaink, portáljaink, márkaneveink:
 

Kínálatunk alapvetően háromféle termékcsoportra osztható, melyet jól tükröznek honlapjaink, melyek egyben márkaneveink is:

TravelLines.hu: SkiLines.hu: HolidayLines.hu:
TravelLines.hu

SkiLines.hu

HolidayLines.hu
TravelLines SkiLines HolidayLines

1.) A TravelLines.hu irodánk neve, ehhez a márkához (honlaphoz) tartozik elsősorban luxusbuszaink bérbeadása. Jelenleg két Neoplan Starliner típusú, 4 csillagos felszereltségű, VIP üléstávolsággal rendelkező autóbuszt üzemeltetünk, melyek a magyar turistabusz piacon páratlan utazási kényelmet biztosítanak. Ügyfeleink közé tartoznak: Millenium/X-utazás, Zseppelin, City Holiday, EETS, Beck Reisen, Allianz, Promod. 

2.) A SkiLines.hu foglalkozik mindennel, ami télhez, hóhoz, síhez, snowboardhoz kötődik, vagyis szállásfoglalás az alpesi országokba, síbérlet, síoktatás közvetítése, csoportos síutak, autóbuszos sítúrák szervezése. Büszkék vagyunk arra, hogy öt téli szezon alatt a Franciaországba irányuló buszos síturizmus legnagyobb utazásszervezője lettünk Magyarosrszágon.

3.) A HolidayLines.hu kínálja a saját szervezésű görögországi útjainkat, melyekkel utasaink nyári kikapcsolódásáról gondoskodunk 2012 óta. Ezek a "4S (= see, sun, sand, shopping)" témájú utak, vagyis a homokos tengerpartról, pálmafákról, felhőtlen pihenésről és páratlan hangulatú forró nyári bulikról szóló programok Paralia/Olympic Beach/Nei Pori területére és Zakynthos szigetére szerveződnek. Közvetítőként a holidaylines.hu a saját utakon kívül bármely más mediterrán területre és akár távolabb fekvő tengerparti üdülőhelyekre is kínál szálláslehetőségeket, buszjáratokat, charterjáratokat, fakultatív programokat.

 

 

Célunk egy fiatalos arculatú, egyben komoly hátterű, a minőségi szolgáltatáshoz minden téren szigorúan ragaszkodó utazásszervező iroda megteremtése, hogy útjaink ne "csak" megfeleljenek, hanem felül is múlják utasaink elvárásait.

Folyamatosan fejlesztendő internetes oldalainkon terveink szerint minden szükséges tudnivaló elérhető lesz majd, nem csak a szállással, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hanem az úti célokkal, üdülőhelyekkel kapcsolatban is, hogy honlapjaink akár önmagukban is elegendő információbázisként szolgáljanak az úti cél kiválasztásához.

Bízunk benne, hogy útjaink, szolgáltatásaink elnyerik tetszésed, és minket választasz az idei szezonban!

 

TravelLines Kft. csapata

 

 

Kedvezményes biztosítás utasainknak | Akciós síbérlés Budapesten

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Tel: +361-311-0586, +3670-533-6622, mail: info@skilines.hu